De VIP-dag

Aanmelden

WAT?

De VIP-dag staat voor het commerciële doel dat je met mij gaat behalen. De VIP-dag is een speciale trainingsdag die plaatsvindt op een bijzondere locatie. In deze training komen alle aspecten van acquisitie, onderhandelen en ondernemerschap aan bod.

Jij bent belangrijk!
En je verdient alle aandacht. Daarom kies je voor de VIP-dag: alles is verzorgd en goed geregeld, zodat jij persoonlijke tips kan ontvangen en onbeperkt vragen kan stellen.

VOOR WIE?

De VIP-dag is een unieke kans voor jou als ondernemer om effectief en efficiënt aan je bedrijf te werken. Want jij hebt geen tijd om 8 dagen in een jaar het DOEL-traject te volgen. Jij investeert graag in jezelf en je onderneming.

Als ondernemer:
• heb je je product of dienst al goed uitgedacht en succesvol in de markt gezet
• ben je minstens een half jaar tot een heel jaar ondernemer
• wil je je onderneming laten groeien
• ben je gemotiveerd om meer omzet te genereren

Belangrijk
De VIP-dag is snelle en effectieve manier om te werken aan je ondernemersvaardigheden. Jij bent bereid om snelle groei te realiseren door middel van constructieve feedback.

Schrijf je nu in, zodat we snel een telefonisch intakegesprek kunnen plannen over het doel dat jij wilt bereiken.

INVESTERING

Deelname bedraagt €1.997,- (Excl. BTW). Uiteraard wordt alles verzorgd (materialen, eten & drinken).De tijd die je in het traject steekt, levert je veel op en ik garandeer je dat je tot in lengte van jaren kunt genieten van exponentieel meer omzet.

Garantie:
Jochum garandeert persoonlijk de kwaliteit van deze dag. Mocht je niet tevreden zijn, dan wordt het totaalbedrag van de VIP-Dag gecrediteerd.

Aanmelden