IMG_0771

Pressure cooker

2.497,00 excl. btw

De pressure cooker omvat een verkorte versie van het DOEL-Traject van 4 dagen.

Heb je te weinig omzet en marge, te weinig klanten, te weinig zin om te ‘leuren’? Volg de pressure cooker en leer alle belangrijke aspecten van het ondernemerschap zoals acquisitie, onderhandelen, offertes opstellen en meer omzet per klant realiseren.

*Wil jij een verkorte versie het DOEL-Traject? Volg dan de pressure cooker!

SKU: De VIP-dag Categorie:

Productbeschrijving

WAT?

Vind jij één dag (VIP-dag) te weinig? Maar heb je niet de tijd om 8 dagen (DOEL-traject) verdeeld door het hele jaar een training te volgen? Dit is je kans, want de pressure cooker betekent gelijk aan de gang gaan. Samen gaan wij aan de slag, en komen alle aspecten van acquisitie, onderhandelen en ondernemerschap aan bod.

Efficiënt?
Jazeker, want we gaan snel door de stof heen, zodat jij meer omzet genereert voor je onderneming. Jij leert door snel aan de slag te gaan hoe jij meer omzet gaat realiseren voor je onderneming. Jij weet na deze training hoe jij actief moet overtuigen en doelgericht moet verkopen.

VOOR WIE?

De pressure cooker training is een krachtige manier om groei te realiseren in je omzet en persoonlijke ontwikkeling. Jij investeert in jezelf en je onderneming!

Als ondernemer:
• heb je je product of dienst al goed uitgedacht en succesvol in de markt gezet
• ben je minstens een half jaar tot een heel jaar ondernemer
• wil je je onderneming laten groeien
• ben je gemotiveerd om meer omzet te genereren

Belangrijk!
De pressure cooker vraagt om veel inzet, aandacht en hoge motivatie. Je bent bereid om te werken aan jezelf als persoon en als ondernemer.

Dat betekent dat je na inschrijving eerst een telefonisch intakegesprek met mij hebt over het doel dat je wilt bereiken.

INVESTERING

De pressure cooker bestaat uit 4 trainingsdagen, verspreid over 6 weken.

Investering 
Deelname bedraagt voor 4 dagen €2.497,- (excl. BTW). De accommodatie, materialen, koffie, thee en lunch zijn verzorgd.

De tijd die je in het traject steekt, levert je veel op en ik garandeer je dat je tot in lengte van jaren kunt genieten van exponentieel meer omzet.

Jochum Jarigsma is spreker en trainer op het gebied van netwerken, acquisitie, sales en ondernemerschap en is internationaal actief als businesscoach. Hij schreef recentelijk de businessroman De nieuwe weg, in 7 stappen naar meer omzet. Wil jij je omzet vergroten? Jochum geeft regelmatig workshops en spreekt op congressen. Houd de website in de gaten voor nieuwe trainingsdata!