Even snel een vraag?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height="20px"][vc_single_image image="318" img_size="full"][vc_column_text]Een paar voorbeelden

  1. Voor een bedrijf in Nieuwegein ben ik ingezet als interim sales manager. Een keer per week leid ik de sales meeting en begeleid ik de drie Accountmanagers. Op hun pijplijn, hun sterke en verbeterpunten en  key account management. Verder hou ik de ontwikkeling van de cijfers nauwlettend in de gaten.
  2. Voor een bedrijf in Amersfoort ben ik ingehuurd om de sales aan te jagen. Ik bel klanten en plan demo’s die het team vervolgens doet. Ik geef ze daarop feedback, hou de pijplijn in de gaten en plan de closing calls. In het begin deed ik die calls zelf.Later begeleidde ik het team hierbij. Iedereen in het bedrijf had telefoonangst dus daarom kozen we voor deze structuur. Inmiddels doet het hele team het gehele traject zelf, inclusief closing calls.
  3. Voor een bedrijf in Utrecht maak ik de klantafspraken en bewaak ik  de pijplijn. Op mijn advies is de propositie inclusief het prijsbeleid aangescherpt. Met mijn feedback is de klant (directeur) nu zover dat hij bijna alles zelfstandig doet. En bijna perfect.

En zo zijn er nog meer voorbeelden...

In het algemeen huren bedrijven mij in om een dag per week te komen. Als het er alleen om gaat om de boel aan te zwengelen, kan ik in 10 weken al veel bereiken. Als er meer moet gebeuren, duurt het langer maar nooit meer dan een jaar. Het tarief is hoog, en de bedrijven klein 5-50 medewerkers dus er is altijd een gedeelte out of pocket en een gedeelte shared revenue, aandelen of wat ook maar werkt (een vakantiehuisje voor t weekend bijvoorbeeld).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image="3184" img_size="full"][vc_column_text]

Dus wil je meer klanten, meer verkopen aan bestaande klanten en hogere tarieven vragen?

[/vc_column_text][vc_column_text]Bel me: 06 – 260 88 604
Of mail me.
Of plan een call, direct in mijn agenda.[/vc_column_text][vc_btn title="Ja, ik wil een belafspraak maken" style="custom" custom_background="#ff8000" custom_text="#ffffff" shape="square" size="lg" align="left" link="url:https%3A%2F%2Fcalendly.com%2Fjochum-jarigsma||target:%20_blank|"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://vimeo.com/album/5109016/video/264453965"][/vc_column][/vc_row]

Meer halen uit je klantcontact en meer omzet genereren? 
Boek een gesprek met Jochum voor tal van praktische tips.